ORDU / ÜNYE - Prof.Dr.Necmettin Polvan İlkokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Anma Programı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabulünün 103. yıl dönümü okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır. Tüm okul 66 saniyede tahliye edilmiştir.

Şbt

Öğretmenler Günü konulu resim yarışmasında ilçe 3.sü olan öğrencimizi ödüllendirdik. Öğrencimizi ve öğretmeni İlknur DURSUN' u tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzda karne töreni velilerimizinde katılımıyla coşkuyla kutlandı.Birçok dalda hem spor hem sanat dalında ilçe dereleri alan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ock

Dilimizin Zenginliklri Projesi  Ocak ayı çalışmaları olarak Dede Korkut hikayeleri anahtar kelimeleriyle hikayeler yazıldı ve okundu.İlçenin düzenlediği yarışmaya çalışmalar hazırlandı.

Ara

Okulumuz okul öncesi öğrencileri Yerli malı haftasını etkinliklerle kutladı.Öğretmenimizin,velilerimizin ve öğrencilerimizin emeğine sağlık. Tüm sıniflarimizdada plan doğrultusunda Yerli malı haftası kutlandı.

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI YAPILDI

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKU İLE KUTLANDI

Eyl

Okulumuzun eskiyen bahçe duvarının resimlerini yenilemek için zemin boyasını değistirmeyle başladık.